Wijkontwikkeling Helmond-West

Op woensdag 30 juni tekenden wethouder Frans Stienen en algemeen directeur Kees Strik de samenwerkingsovereenkomst (SOK) op ludieke wijze op twee grote witte sokken. Hiermee bekrachtigden de gemeente en woCom de afspraken uit het in december 2009 vastgestelde wijkontwikkelingsplan voor Helmond-West. Tijdens de bijeenkomst, waar ook Henk van Kraay en Peter van den Reek aanwezig waren, werd ook de nieuwe website van de wijk Helmond-West gelanceerd: www.helmondwest.nl . Op deze website is uitgebreide informatie te vinden over de plannen die de komende jaren in West worden uitgevoerd. Het is een mooie kleurrijke en interactieve website geworden waar veel informatie op staat en waar bewoners en belangstellenden hun mening ook kwijt kunnen. De website wordt vanaf vandaag ook gelinkt aan onze website en hopelijk gebeurt dat ook omgekeerd.

En De Vaart hoopt natuurlijk dat de twee partijen er nu dan ook “de sokken inzetten” en dat er vaart komt in de realisatie van onze duurzame wijk.

Op Hart voor Helmond is een filmpje geplaatst met de toespraken van wethouder Stienen en algemeen directeur Strik. Klik op de “sokkenfoto” om het filmpje te bekijken.